Köp lägenheter i Antibes

Lägenheter i Antibes för alla smaker och plånböcker.

En liten stad som heter Antibes, eller som Antibes fortfarande kan kallas idag, med en befolkning på cirka 73 tusen människor, ligger på Cote d'Azur mellan sådana kända orter som Cannes och Nice. Detta är bara en oförglömlig stad, på vars murar finns avtryck av kulturen under många århundraden. Inte en enda turist förblir likgiltig och går längs sina smala gamla gator, i husen där helt vanliga människor bor.

Det var här som Picasso bodde och verkade, som lyckades skapa över ett och ett halvt år, mer än etthundrafemtio målningar, som han presenterade för det lokala museet, förresten, han började kallas efter sig. Antibes, som ingen annan stad, är helt enkelt full av ett antal attraktioner. Så i kapellet i Notre-Dame-de-Garoupe förvaras kyrkliga reliker som togs ut ur Ryssland under Krimkriget.

En annan plats som måste ses är Thuret Garden, som grundades 1857. Dess förfader är en botaniker, en sann fransman - Gustave Thuret. Han började sitt arbete på fyra hektar bördig mark. Hans mål var experiment om acklimatisering av tropiska växter. Experimentet blev en framgång, tack vare vilket hela Rivieran nu kryllar av österrikiska eukalyptusträd och otaliga typer av palmer.

När man tittar på all denna skönhet, villigt, börjar många undra hur realistiskt det är att köpa en lägenhet i Antibes. Att vara ägare till din fastighet i dessa delar är trots allt inte bara moderiktigt och prestigefyllt, utan också lönsamt, eftersom det kan ge dig en bra inkomst. Så antalet hotell i dessa delar är mycket mindre än de som vill besöka dessa platser. Därför börjar många, utifrån olika överväganden, leta efter fastigheter i Antibes för uthyrning. Samtidigt är det ingen som bryr sig särskilt om detta primära eller sekundära boende i Antibes, huvudsaken är att priset är överkomligt. Och om du har lediga ettrums-, två- eller trerumslägenheter, då kan du sätta ihop en utmärkt verksamhet i dessa delar, eftersom hela företag, familjer eller till och med en efter en åker hit för att koppla av.

Du kan köpa en lägenhet i Antibes billigt idag. Mycket kommer naturligtvis att bero på hur långt fastigheten är från havet, skicket på huset där lägenheten ligger. I vårt favoritfall kommer att investera i fastigheter i Antibes, eller snarare investera i vilken fastighet som helst på Cote d'Azur i Frankrike, inte bara spara, utan också öka ditt kapital.

I Antibes är försäljningen av lägenheter ganska aktiv, det finns en mängd olika erbjudanden, du kan ofta hitta ett sådant alternativ som en lägenhet vid havet i Antibes, eller på ett tillgängligt avstånd från den.