Fastigheter i bergen

Stad

Fastigheter i bergen i Italien och Frankrike

Om inte alla, så drömmer många om att äga en fastighet i fjällen. Elitfastigheter i Ligurien, en prestigefylld semesterortsregion i norra Italien, är särskilt populär bland rika européer. Denna italienska region är en harmonisk kombination av rik vegetation och ett unikt bergslandskap med branta klippor och pittoreska vikar.

Det är värt att köpa en villa eller en lyxstuga i de liguriska alperna bara för att känna skönheten och det unika med denna extraordinära plats.{CUT}

Hur skönt det är att vakna upp i ett avskilt hus i bergen och se från fönstren de hisnande landskapen av ändlösa bergstoppar täckta med snövita glaciärer och vintergröna skogar som skimrar i solen med alla regnbågens nyanser.

Flera fashionabla skidorter har byggts i bergen i Ligurien, dit många skidåkningsentusiaster, klättrare, speleologer och turister kommer året runt för att beundra den jungfruliga bergsnaturen, de renaste sjöarna, se de legendariska Ashoya-vattenfallen och besöka de berömda Toirano-grottorna . Här kan du köpa en lägenhet i något av de bekväma bostadskomplexen eller ett mysigt hus nära skidbackarna.