Ryska fastighetsbyrån i Italien, San Remo, Ligurien
Fastighetsmäklare i San Remo

Fastighetsbyrån AZAROVS kontor i San Remo, corso Imperatrice, 8 Den ryska fastighetsbyrån i Italien är vårt familjeföretag "AzarovS". Vi har arbetat i flera år i Ligurien och skiljer sig från andra fastighetsbyråer i familjens tillvägagångssätt och i det faktum att vi personligen har gått varje meter av den annonserade fastigheten och alltid kan berätta nyanser av något objekt, och detta är mycket viktigt för dig, våra kära kollegor och kunder.

Vi hjälper dig att välja en villa eller lägenhet utifrån dina individuella önskemål. Möjligheterna för ditt val är enorma: en lägenhet eller ett hus vid havet på en lugn plats eller en stad med en utvecklad infrastruktur: affärer, restauranger, skolor; mark med ett individuellt projekt eller färdiga, nya bostäder, villa med pool och spektakulär havsutsikt; helt ärligt - du kan inte lista allt ...

Vår region är så mångsidig med ett stort antal kombinationer av alternativ: berg, hav, skog, bullriga och mycket tysta städer, villor, lägenheter i villor, lägenheter, hus med pooler, bostäder, privata bostäder med pooler och tennisbanor, hav och utsikt över bergen .. .. Och en mycket viktig punkt - vår region gränsar till Frankrike, eller för att vara mer exakt på den franska rivieran, där det oberoende furstendömet Monaco ligger i närheten.

Vårt område kallas norra Italien, men för Frankrike är det söder! För att förstå alla lokaler i det lokala livet måste du kasta dig in i det! Vi hjälper dig att trivas här, ordnar dina barn till skolan eller dagis. Det finns en utmärkt internationell skola i närliggande Monaco. För att komma dit snabbt kan vi erbjuda dig fastigheter närmare motorvägskorsningarna och den franska gränsen. En studie av den lokala infrastrukturen kommer att besvara alla dina frågor och önskemål om lokala produkter, det specifika för det liguriska köket och utmärkta restauranger och restauranger.

När det gäller affärer kan du välja ett färdigt alternativ, med hänsyn till livserfarenhet och ekonomisk förmåga, vilket ger dig inkomst. Vi hjälper dig också att hitta rätt personer för ditt företag.

Vårt familjeföretag hjälper dig att lösa eventuella livssvårigheter. Med vänliga hälsningar!