Fastigheter vid havet

Stad

Fastigheter vid havet i Italien och Frankrike

Att köpa en fastighet vid havet i Italien , ha ett eget hus vid havets kust, inom gångavstånd till stranden för att njuta av den fantastiska utsikten från fönstren, eller en lägenhet i ett bostadskomplex på den första kustlinjen, är drömmen för de flesta invånare i nordliga länder. Att välja ett land för ett bekvämt liv, många lämnar sitt val till Italien och Frankrike.

Fastigheter i prestigefyllda semesterorter är särskilt populärt bland rika européer: på Cote d'Azur i Frankrike och i Ligurien, en liten italiensk region med utsikt över Liguriska havets kust. Att köpa en villa i populära orter: i San Remo, Genua, Monte Carlo, Monaco föredras av medlemmar av aristokratiska familjer, populära showmen, kända politiker. Det finns många pittoreska platser, lyxiga sandstränder. De som önskar hittar många möjligheter till utomhusaktiviteter, sociala sammankomster och klubbunderhållning vid kusten.{CUT}

I Ligurien och på Cote d'Azur i Frankrike finns det också underbara avskilda platser där du kan njuta av det tysta ljudet av bränningen, fågelsången och andas den helande havsluften. På grund av den höga efterfrågan på lägenheter och hus kan försäljning och köp av fastigheter i dessa resortområden generera goda hyresintäkter.