Resortfastigheter i Italien - vilken är lönsam att välja?

Av egen erfarenhet ville många av de fastighetsköpare jag pratade med köpa ett hem vid havet, särskilt om det var för tillfälligt boende. Sådana förfrågningar är från invandrare som köper en "dacha vid havet". De är inte intresserade av landets centrum, de behöver en kustzon, lugn och ro.

Det är värt att fokusera på ekologiska zoner, bort från bullriga städer. Det finns inga tydliga regler för placering, situationen på fastighetsmarknaden kan när som helst förändras. Kort sagt, om de allmänna mönstren, då är det värt att följa regioner med utvecklad infrastruktur och samtidigt är det inte värt att köpa de mest moderna och dyra föremålen nu för senare försäljning. I förväg skulle jag råda dig att analysera köpaktiviteten på en viss plats där du ska köpa ett hus eller lägenhet.

Och en annan viktig punkt. Om du tror att du på något sätt vill kombinera köp och försäljning av fastigheter med att få uppehållstillstånd, permanent uppehållstillstånd, medborgarskap, så vill jag varna för ett riskabelt steg. Eftersom det är nödvändigt att ta hänsyn till bilderna per person, så att fastighetsmäklarna senare inte skulle neka dig och fastighetsmäklarna och sprida sina händer, när de begär ett boende, sa att de inte visste om dessa nyanser.

Endast en professionell som är insatt i likviditet, känner till landets lagar, har tillräckligt med tid för att övervaka prisdynamik kan köpa och sedan sälja föremål lönsamt.

Bestäm därför själv var du ska köpa för att sälja, om du naturligtvis planerar. Min byrå står alltid till din tjänst.