Resortfastigheter i Italien – vilken är lönsam att välja?

Min erfarenhet är att många fastighetsköpare jag pratade med ville köpa en bostad vid havet, särskilt om det är för tillfälligt boende. Sådana förfrågningar kommer från invandrare som köper en "stuga vid havet". De är inte intresserade av mitten av landet, de behöver en kustzon, lugn och ro.

Det är värt att fokusera på ekologiska zoner, bort från bullriga städer. Det finns inga tydliga regler om plats, situationen på fastighetsmarknaden kan ändras när som helst. Kort sagt, om allmänna mönster, då bör du hålla dig till regioner med utvecklad infrastruktur och samtidigt bör du inte köpa de mest moderna och dyra objekten för efterföljande försäljning. I förväg skulle jag råda dig att analysera inköpsaktiviteten för en viss plats där du ska köpa ett hus eller lägenhet.

Och en annan viktig punkt. Om du tror att du på något sätt vill kombinera köp och försäljning av fastighet med att få uppehållstillstånd, permanent uppehållstillstånd, medborgarskap, så vill jag varna för ett riskfyllt steg. Eftersom det är nödvändigt att ta hänsyn till bilderna per person, så att du senare, när du begär en bostad, inte skulle nekas och fastighetsmäklarna, ryckande på händerna, sa att de inte kände till dessa nyanser.

Endast en professionell som är väl insatt i likviditet, känner till landets lagar och har tillräckligt med tid för att spåra prisdynamiken kan köpa och sedan sälja objekt med lönsamhet.

Bestäm därför själv var du ska köpa för att sälja, om du såklart planerar det. Min byrå står alltid till din tjänst.