Plats: Alassio

Hyr en villa, hus i Alassio | Hyr en villa, hus i Ligurien

Att hyra en villa eller ett hus i Alassio är ett tillfälle att ta sig in i den fantastiska världen på den liguriska kusten, utan att tro att du kommer att sakna frukost, lunch eller middag eller att du väcks på morgonen av hänsynslösa hushållerska.

Alassio är en liten semesterort belägen på den bergiga västkusten vid Liguriska havet. Denna plats har varit mycket populär i mer än ett halvt sekel, sedan tillbaka på 60 -talet av förra seklet blev Alassio en stad med dandies och konstnärer som byggde sina villor och trädgårdar. Idag har många byggnader åldrats, men bibehållit elegansen från svunna tider.

Denna lilla semesterort ligger på bara 17 kvadratkilometer, där cirka 12 tusen människor bor. Under turistsäsongen blir det särskilt livligt här, eftersom besökare älskar dessa platser och försöker stanna här länge. De föredrar också att hyra en villa eller hus i Alassio till ett rimligt pris, vilket är vad vi erbjuder.

Lokala attraktioner inkluderar Muretto -muren, där många kända kreativa människor har förevigat sina namn med egna händer. Dessa inkluderar Ernest Hemingway och Thor Heyerdahl. Det finns till och med namn på stjärnor i showbranschen, musik, film och litteratur.

Det milda och torra klimatet, fantastiska landskap och stora sandstränder lockar turister från hela världen, som långt före sin semester börjar leta efter en billig fastighet i Alassio att hyra eller till och med köpa. De lokala landskapen kompletteras med olivträd, gröna fält och bullriga diskotek. Ja, staden är inte stor, men den är ganska livlig och aktiv, så unga människor älskar den väldigt mycket. Idrottare här kan fortsätta utöva sin vanliga sport, eftersom det finns hallar och tennisbanor. För älskare av god och tillfredsställande mat finns det också goda nyheter: det finns underbara restauranger, barer och vanliga små kaféer där du kan ta take-away pizza och njuta av den vid havet.

Så när man tittar på alla dessa skönheter är det helt enkelt omöjligt att inte vilja komma tillbaka hit igen, så ett antal turister föredrar att hyra en villa eller till och med ett hus i Alassio till ett hotell.

Vi hjälper till att köpa, sälja eller hyra fastigheter vid Liguriska havet. Oavsett om du är intresserad av en korttidsvilla i Alassio eller en lägenhet i Sanremo, kommer vi alltid att ha ett brett urval för dig. Våra anställda kommer att följa dig under hela processen och utarbeta dokument om försäljning och köp eller ett hyresavtal, vilket kommer att rädda dig från pappersarbetet.