Hur man inte blir ett svart får i Italien eller hur man blir sin egen bland

främlingar?

Intourister och de som drömmer om att bo i Italien notera!

Hur ska man bete sig i Italien, så att man skulle bli accepterad i flocken? Du kommer snart till oss, de lovar att öppna gränserna.

Mitt dåliga råd med kärlek till Italien!

Först, var noga med att gest när du talar och talar högt! Annars kommer de att se snett på dig och kalla dig okänslig!

Du träffade en förbipasserande på gatan: glöm inte att krama, klappa på axeln, le brett, puss (på kinderna) och fråga sedan om vägbeskrivning)))

Börja alltid din konversation med italienare inte "hur mår du?" och "vad lagar du till lunch idag?" eller "vad hade du till middag igår?" Dessa fraser likställs med önskemål om hälsa och välbefinnande!)))

Om du är i Italien länge kan du lära dig att laga italiensk Parmigiana, pasta och allt det där för 10-20 personer) och var redo att bjuda in gäster till dig varje dag och varannan dag. Och utan detta kommer du inte att få vänner för dig själv!)))

Mer om vänner och om "ombord". Varje gång du går till ett café med glädje och skriker högt: allt kaffe på min bekostnad! (helst på italienska!)))) Det här är det mest beprövade och snabbaste sättet att träffa nya människor. Detta fungerar särskilt bra för södra Italien.

Naturligtvis, du vet, det finns lite skämt i mitt råd, men i princip är det Italien och här sina egna regler och lagar för kommunikation. Och för att bli företagets själ måste du vara åtminstone lite italiensk)

Hur hittar du vänner utomlands?