Fastigheter i Prato.

Fastighetsförsäljning: hus, lägenheter, villor i Prato.

Provinsen Prato är den minsta provinsen i Toscana och ligger i centrala Italien. Trots sin storlek är Prato, regionens administrativa centrum, den näst största i regionen. Provinsen började existera relativt nyligen: först 1993 blev den en administrativ enhet.
Pratos industri började utvecklas under medeltiden och har varit oförändrad till denna dag. Lokala invånare är engagerade i tillverkning av varor från textilier, såväl som ylletyger av högsta kvalitet, som används i sina verk av vår tids bästa modedesigners. Turister kommer till staden Prato för att gå igenom butiker och hämta högkvalitativa och relativt billiga kläder och varor.
Provinsen är rik inte bara på sina industriföretag utan också på historiska och kulturella monument. Trots alla dess fördelar är Prato inte lika populär som sina toskanska grannar. Detta gör det ändå bara trevligare att njuta av regionens arkitektur och natur, bort från de irriterande mängderna av utländska turister. Regionen är ett utmärkt ställe att köpa fastigheter på grund av det lokala områdets unika och oefterhärmliga charm.