Fastigheter i Macerata

Fastighetsförsäljning: hus, lägenheter, villor i Macerata.

Provinsen Macerata i Italien, som är en del av regionen Marche. Regionens huvudstad är staden Macerata. Sedan 774 har detta område varit en del av de påvliga staternas land.
Det mesta av landskapet upptas av kalkstenskullar, samt branta sluttningar med smala dalar. Hela Maceratas territorium korsas av små floder och källor som härstammar från Apenninernas bergsområden. Tack vare det milda klimatet från Adriatiska havet har denna region blivit en utmärkt plats för utveckling av jordbruksgrödor.
Sand- och klapperstensstränder lockar många invånare i Italien och Europa att koppla av här och njuta av fantastisk utsikt. Den bäst utvecklade är tjänstesektorn vid kusten, dit nästan alla gäster i provinsen kommer. Längs hela kusten kan du hitta en mängd olika fastigheter där du kan leva ett lugnt och intressant liv omgiven av storslagen natur.
På denna provinss territorium föddes den enastående kardinal Giovanni Battista Pallotta i staden Caldarola. Lokalbefolkningen anser att Julian the Stranger är stadens skyddshelgon. En berömd infödd i Macerata är också den legendariske flöjtisten och underbara kompositören Giuseppe Gariboudi.