Fastighet i Brescia

Fastigheter till salu: hus, lägenheter, villor i Brescia.

Brescia är en provins i Italien som är en del av regionen Lombardiet.
Det finns tre breda sjöar i Brescia: Idro, Iseo och Garda. I den norra delen av provinsen ligger området Adamello-Presanella.

Arkitekturen i Brescia är verkligen imponerande. Här finns olika stilar samlade: från renässansen till barocken, från venetianska torg till ruinerna av antika romerska torg och otroliga mästerverk av hällmålningar.
I Brescia kan du åka till Piazza Loggia, som mycket liknar det majestätiska San Marco. Besök Piazza Paolo och katedraltorget Detta torg hyser de nya och gamla katedralerna med magnifika basreliefer och valv.

Här kan du också se Rådhuset, den gamla teatern och skattkammarens hus. Brescia har en gata med museer, som rymmer en mängd olika museer som är tillägnade provinsens historia och kultur. Allra i slutet av gatan står det vackra Capitoline Temple och Foro Square.
Se till att se kyrkorna St. Giovanni, Mary Mira och Clement. Från Chidneo Hill, utforska de vackra omgivningarna i Brescia och gå längs borgen Visconti Castle. En annan plats att inte missa är Tosio Martingengo Pinakothek.