Fastighet i Andora, Ligurien

Andora Lands är en stad i Italien, belägen i regionen Ligurien, i provinsen Savona. Beskyddare av denna plats är helgonen San Filippo apostolo och San Giacomo il Minore, och stadens dag firas den 3 maj. Stadens befolkning är lite över 7 000 personer, men det finns allt du behöver för en bekväm vistelse.

Sedan 1986 har Andora tilldelats det prestigefyllda utmärkelsen Blå Flagg för den höga kvaliteten på havsvatten i stadens vatten utan avbrott. Andoras kust sköljs av Medelhavets kristallklara vatten. Havsbotten här kan ses inte bara under lugna dagar, utan även när havet är lätt stormigt.

Andora är känt för sina magnifika sandstränder som sträcker sig längs hela kusten. Även dessa platser är idealiska för dykning. Den steniga havsbottnen här är full av rester av fartyg som sjönk under andra världskriget. Det finns flera dykträningscenter till tjänst för älskare av denna sport. Det finns också en marina för båtar och yachter, seglingsregattor hålls regelbundet. Den mest kända attraktionen av dessa platser är ett gammalt slott byggt på 1200-talet. Lockar turister och den romerska bron, byggd på medeltiden. Vilda djurälskare kan besöka reservatet, där du kan titta på djur och fåglar i deras naturliga livsmiljö. Andora är lämpligt att besöka när som helst på året, men det är bäst att åka hit på sommaren.

Livet i staden sjuder från tidig morgon till sen kväll. Det är inget förvånande i det faktum att tusentals turister från hela jorden kommer hit på sommaren. Därför är det kanske inte så lätt att hyra en fastighet vid havet här som vi skulle vilja. Om du bestämmer dig för att åka till denna italienska stad för en efterlängtad semester, bör du ta hand om uthyrningen i förväg. Detta gör att du kan hitta exakt de lägenheter eller hus som helt och hållet uppfyller alla dina krav. Men med början av säsongen kommer det inte att vara lätt att hitta ett lämpligt alternativ.

Under de senaste åren har fastigheter i Andor tilldragit sig ett ökat intresse inte bara från hyresgäster utan även från investerare. Anledningarna till spänningen är ganska förståeliga, eftersom en lägenhet, villa eller mark i denna semesterort är en riktigt lönsam investering. Försäljning av fastigheter som förvärvats här om några år kommer att kunna ge mycket goda utdelningar. Ja, och det är efterfrågat att hyra lägenheter eller villor i Andor vilket gör att du kan få en bra inkomst av detta. Priset på fastigheter här växer för varje år, så om du bestämmer dig för att köpa något här är det bättre att göra det nu. Samtidigt bör man inte ställa frågan "hur mycket kostar en lägenhet eller ett hus i Andor?". Priserna här är mer än rimliga.