Plats: Andora

Att köpa en villa i Andor | Villor till salu vid den liguriska kusten

En villa i Andora kommer att betona dess höga status och ekonomiska oberoende. Marina di Andora, eller helt enkelt Andora, är en liten stad vid den liguriska kusten, känd för sitt oförglömliga klimat, naturen och undervattensresor. När det gäller det senare, är allt här gynnsamt för dykning - en vacker stenig havsbotten, ett brett utbud av marint liv och till och med sjunkna fartyg som inte har lyfts upp till ytan. För turistdykare kommer dessa platser att bli oförglömliga. Dessutom finns det till och med flera dykutbildningscenter där professionella dykare arbetar, som inte bara kommer att lära dig, utan kommer att dyka med dig och organisera en undervattensfotosession för dig.

Många i dessa delar är inte bara intresserade av möjligheten att koppla av eller se lokala sevärdheter, utan också för exklusiva lyxvillor i Andora. Ja, vissa fastigheter i Italien är till salu och detta är av stort intresse för våra landsmän. Och allt för att dessa platser lockar med sin naturliga skönhet, fantastiska fauna, som kan ses i reservatet och de renaste stränderna i hela Ligurien.

Det kommer att bli intressant att titta på de lokala ruinerna; det finns till och med ett gammalt slott, som byggdes på 1200 -talet e.Kr. Det byggdes av en viss Klavesan, men historien har länge glömt vem han är, och lokalbefolkningen har många versioner om vem den här mannen var.

Allt detta och mycket mer gör Andora fastigheter mycket attraktiva, dessutom förstår särskilt kunniga människor att ett stort flöde av turister gör efterfrågan på hyresbostäder hög, och här kan du tjäna bra pengar. Därför föredrar några av våra landsmän att investera i lokala fastigheter, och kunder dyker upp snart.

Så om du är intresserad av att köpa eller sälja villor vid den liguriska kusten, och du behöver en kompetent konsult som guidar dig i området, hjälper till med språket och med sökandet efter köpare eller säljare, så står vi till din tjänst. Vi har arbetat på den italienska fastighetsmarknaden i många år, så vi känner till detta segment mycket väl.

Idag är det många som vill köpa en villa i Andora, särskilt eftersom valet fortfarande är ganska stort och varierat. Vill du köpa fastigheter i Ligurien vid havet eller på en lugn och vacker plats, eller lockas du mer av lyxvillorna i Ligurien och oavsett var de ligger? Vi har något att erbjuda dig.