Fastigheter i Latina

Fastighet till salu: hus, lägenhet, villa i provinsen Latina, regionen Lazio Italien

Latina är en provins i Italien som ligger i regionen Lazio. Det administrativa centret är staden Latina med samma namn.
På de höga sluttningarna av bergen som sträcker sig i provinsen kan du hitta sällsynta representanter för den lokala floran och faunan, som länge har levt i stora bok- och ekskogar.

Det mesta av Latina är kuperat och platt. Lokal industri utvecklas på bekostnad av stora moderna industrianläggningar, såväl som jordbruk. Tjänstesektorn med turistbranschen är inte sämre utvecklad, vilket ger en konstant inkomst till provinsen.
Flödet av turister till denna provins ökar varje år, vilket gör att levnadsstandarden för lokalbefolkningen också ökar. Detta påverkar proportionellt utvecklingen av fastighetsmarknaden.

Besökare i provinsen kan besöka en mängd olika gallerier, både samtidskonst och representanter för äldre stilar. I Latina kan du njuta av både det lokala landskapet och promenader längs de gamla gatorna, där du alltid kan ta en paus med en kopp utmärkt kaffe eller ett gott glas lokalt vin.

Det är också värt att besöka Galleria Civica d'Arte Moderna Museum of Contemporary Art, som visar verk av både världsberömda kreatörer och unga begåvade konstnärer.