Fastighet i Parma

Fastigheter till salu: hus, villor, lägenheter i Parma, regionen Emilia-Romagna.

Provinsen Parma ligger i norra Italien. Floden Po rinner längs provinsens norra gräns.
Ekonomin i Parma utvecklas främst på grund av jordbruk, många vingårdar, mejeriproduktion i form av de berömda parmigianoostarna. Också väl utvecklad är produktionen av skinka, culatello, olika typer av salami, samt elitmärken av vin.

I Parma, se till att besöka den lokala operan på det majestätiska Teatro Reggio. Han är känd över hela världen för sina inbitna och passionerade operaälskare. Det är värt att köpa biljetter till föreställningen i förväg, eftersom opera är extremt populärt i provinserna. Varje år, under hela oktober, hålls Verdi-festivalen här, som är tillägnad älskaren av hela Parma, Giuseppe Verdi.
I provinshuvudstaden är det värt att besöka Palazzo Della Pilotta, som grundades 1583. Här finns också Konsthögskolan, Teatro Farnese, Bodonimuseet och mycket mer.
Du bör definitivt besöka Palazzo of the Commune och det gamla sjukhuset, som byggdes 1250 och sedan restaurerades under renässansen.

Parma är känt för sitt underbara klimat och underbara landskap. Att köpa fastigheter här, en enkel lägenhet eller en herrgård med en vingård skulle vara en utmärkt lösning.