Plats:

Villa till salu i Nice | Köp en exklusiv lyxvilla på franska rivieran

Villa i Nice är en dröm som går i uppfyllelse.

Nice är en stad som ligger på franska rivieran och är inte bara den mest populära, utan också den mest kända orten i hela världen i nästan två århundraden. Kända skådespelare, politiker, tv -journalister kommer hit, både för jobbet och för fritiden.

Ingen kommer någonsin att bli uttråkad här. Du vill komma tillbaka hit igen och igen, för Nice är alltid annorlunda, intressant, attraktivt och inbjudande.

Någon kommer hit för att leta efter fastigheter på Franska rivieran och köpa en villa i Nice, medan någon är intresserad av historien och arkitekturen på dessa platser.

Bland de lokala attraktionerna finns också ett sådant arkitektoniskt monument som senatsbyggnaden. Det byggdes på 1600 -talet under ledning av greven av Savoyen. Men det är inte tomt än idag, det har organiserat en övernattning för hemlösa.

Mycket har bevarats i staden från medeltiden. Så det finns Zamkovaya Gora här - det här är en skuggig park med intressanta gränder, ett vattenfall och fantastiska omgivningar. På samma platser finns ruinerna av katedralen och tornet, som byggdes på platsen för ett gammalt slott. Om du klättrar till toppen av Zamkovaya Gora kan du gå till observationsdäcket, som erbjuder en fullständig utsikt över staden och även de omgivande omgivningarna.

Arkitekturen och fastigheterna på Franska rivieran är intressanta här. Så, i kustdelen av Nice, byggnader är huvudsakligen byggda i en eklektisk, det vill säga en blandad stil. Men kyrkor, katedraler och palats byggdes i barockstil.

Det finns också ryska Nice, där du kan se monument över ryska kejsare, ortodoxa kyrkor och till och med en kyrkogård där mer än 3 tusen ryska emigranter ligger begravda.

Det är intressant att stilen "glamour" i sin ursprungliga mening föddes för mer än ett sekel sedan. Och det är här, i Nice, som du kan hitta sin mest slående manifestation i arkitekturen. Det är fyllt med lyx, sofistikering och nåd. Så när du går längs Nice, är den en av de längsta, den tar sju kilometer och kallas Promenade des Anglais, du kan uppmärksamma egenskaperna hos privata byggnader som är byggda i denna stil.

Ett måste-se är Negresco Hotel. Det grundades av en rumänsk emigrant vars efternamn var Negresco. Detta hotell är mycket förtjust i Coco Chanel, Ernest Hemingway och till och med Marlene Dietrich själv. Försäljningen av villor på franska rivieran är mycket aktiv idag, särskilt om det är lyxvillor på franska rivieran.

Så oavsett om du är intresserad av fastigheter i Nice i allmänhet eller specifikt för exklusiva lyxvillor i Nice, kommer vi att erbjuda de bästa alternativen för dig, som passar dig när det gäller pris och plats.