Köp fastighet i Roquebrune-Cap-Martin

Villor och hus i Roquebrune Cap Martin - snabbt, lönsamt, bekvämt!

En liten stad på Frankrikes sydkust - Roquebrune-Cap-Martin, anses vara en av de mest privilegierade semesterdestinationerna för moderna turister. Så varje år besöks den av tiotusentals turister, av vilka många kommer hit igen. Trots att själva staden upptar cirka nio kvadratkilometer finns det ett stort antal attraktioner här. Sålunda gör lokala skönheter, modern infrastruktur och klimat fastigheter i Roquebrune Cap Martin till en mycket värdefull produkt.

Lokala attraktioner relaterar till en mängd olika historiska perioder och händelser. Så på 1400-talet byggdes här ett kapell, som tillägnades Gud som ett tecken på tacksamhet för det faktum att han räddade staden från pesten som härjade här under lång tid och förstörde mer än en tredjedel av befolkningen . Och det finns ett enormt olivträd, som redan når sexton meter i omkrets. Ingen vet vem som planterat det, eftersom trädet är mer än tusen år gammalt. På 900-talet byggdes ett slott, som är elegant bevarat än i dag.

Idrottare kommer också gärna att vila på dessa platser, eftersom det finns flera sportbaser, simbassänger och fitnesscenter. Du kan till och med hoppa fallskärm och åka bergsklättring här, eftersom den lokala terrängen tillåter det. Här kan du också åka skidor, där även barn kan kopplas. Tja, tennisfans kommer också att hitta var de kan spela sitt favoritspel.

Staden är mycket välutrustad inte bara för rekreation, utan också för permanent bostad, så försäljningen av villor i Roquebrune Cap Martin genomförs året runt. Och inte bara fransmännen är intresserade av lokala fastigheter, utan också många utlänningar, bland vilka det finns våra landsmän. Fastigheter på Cote d'Azur i Frankrike har i princip alltid varit i pris, eftersom det är det bästa objektet för att investera pengar, och det är alltid trevligare att komma och koppla av i dessa delar i ditt hus eller villa än i ett hotell.

I Roquebrune Cap Martin är det inte svårt att köpa en villa idag. Naturligtvis kostar det pengar, men vad gäller valet, då är det enormt. Så det finns villor mer blygsamma, två våningar, med flera sovrum, och det finns exklusiva lyxvillor i Roquebrune-Cap-Martin, där det finns mer än åtta sovrum med ett badrum i varje.

Således, om du är intresserad av lyxvillor i Roquebrune Cap Martin eller letar efter ett mer ekonomiskt alternativ, då är du på rätt plats. Vi hittar den mest lämpliga fastigheten för dig till bästa pris.