Villa La Vigie för couturier i Cap Martin

"Jag älskar när det bästa ännu inte kommer!" - orden av Karl Lagerfeld, den berömda couturiern. Å ena sidan var maestro konstant: handskar, högtidsdräkt, hår bundet i en hästsvans. Å andra sidan älskade han nyhet.

Det gäller hans hus: en villa i Monaco, ett hus i Hamburg, en lägenhet i New York, en lägenhet i Paris - modemästaren skildes lätt med inbyggda väggar. Låt oss ta en titt på huset som minns den berömda designern, nämligen villan La Vigie på gränsen till Monaco, som står på en kulle, i snåren vid kusten som leder till Cap Martin.

Villan finns nu att hyra! En natt kommer att kosta minst 15 000 euro, under högsäsong kan detta belopp stiga till 45 000 euro. Minimipriset inkluderar frukost och rumsservice, 24-timmars bevakning och fri tillgång till Club Monte-Carlos privata strand och olympiska pool.

Den kreativa chefen för det franska modehuset Chanel, Karl Lagerfeld, köpte huset 1988. Villa La Vigie är hans sommarresidens på den franska rivieran, har sex sovrum och fyra badrum.Det är en av de mest prestigefyllda villorna på Côte d'Azur på grund av sin historia, arkitektur, miljö och privilegierade läge.