Var man kan bo i Italien med lyx

Jag råder dig att överväga alternativet på ön Capri. Det ligger i södra Italien i Tyrrenska havet. För mycket länge sedan, för miljoner år sedan, tillsammans med andra italienska öar, bröt den sig loss från Sorrentohalvön. På ön kommer du att erbjudas en fantastisk inte bara vila utan också boende. Capri blev kär i både vanliga italienare och kända personer.

Ön är intressant för sina naturliga och historiska sevärdheter. Se till att besöka den azurblå grottan på den vita klippan. Härifrån, se till att ta en båttur. Var ska man simma? Här är den populäraste och vackraste platsen för bad - Marina Piccola-stranden.

Människor kommer till Capri inte bara för att se historiska monument, utan också för att shoppa: det finns något att köpa i elitbutiker och sedan sitta över en kopp kaffe på kaféerna, som finns i överflöd här. Och jag råder flickor och kvinnor att besöka företaget Carthusia, den mest kända platsen för tillverkning av parfymer.

Och hur är det med fastigheter? Det finns mycket intressanta alternativ för hus, villor och lägenheter, de väntar på dig.