Kampanien och ön Ischia i Italien

Vem har inte bara talat eller skrivit om Italien! Bara lat! Det finns verkligen inga likgiltiga människor, och det kan det inte vara! "

Ingen hävdar att Italien är det bästa landet att resa i världen! Men vissa säger till och med på allvar att det här är platsen där du vill leva och dö för att surfa!)))

Även om Italien inte är så stort på världskartan, finns det platser där det mesta av planeten strävar efter skönhet och hav, landskap och historia.

Mer specifikt kommer många att berätta för mig att ön Ischia är Italiens hjärta. Detta är en sådan fantastisk plats, där tomaterna är mest mogna, mozzarellaen är mest öm. Och pizzan är så italiensk - perfekt!

Det finns en legend i den italienska luften att under striden med jättarna kastade Jupiter en enorm stenbit på Typhon. Gudinnan Venus, på ett rent feminint sätt, ändrade banan för bergets flykt, och hon föll i buktens vatten. Så visade sig ön Venus, en älskare av vackra platser. Gudinnan bestämde sig för att göra ön speciell genom att plantera vackra växter och fylla den med fåglar och djur.

Ön Ischia är helt mättad med dofter av citroner, som växer här i oändliga mängder. Luften torkas av Tyrrenska havet och värms av den heta italienska solen. Det finns allt här och till och med en vulkan, även om det länge är utrotat.

Men det är inte alla nöjen i Ischia! Folk kommer hit för att njuta av de termiska källorna och lyssna på neopolitiska sånger i små mysiga familjerestauranger i hemstil.

Vad föres till minnet av denna ö? Resväskan är fylld med målad keramik med lokala mönster, alla slags citrondrycker.

Vad ska man se på ön? Gå runt Argonne Castle Ombyggd på medeltiden från en gammal fästning grundad 474 f.Kr. av den lokala tyrannen Hieron of Syracuse.

Ischia är en enkel och intim plats. här kan du ta en paus från bullriga städer, gå i pension med god mat och skonsamt hav. Om du besöker Ischia minst en gång, kommer det aldrig att släppa taget och bosätta sig i ditt hjärta för alltid.

Ischia är en riktig magnet och motstå inte dess attraktion!