Besiktningsturer för din framtida fastighet eller investering i Italien och Frankrike

Att köpa fastighet utomlands är ett av de mest pålitliga sätten att investera. Men möjligheten att köpa en villa i Italien, en lägenhet eller ett hus på Franska Rivieran är attraktivt inte bara ur ekonomisk synvinkel.

Genom att ha din egen villa i något av dessa pittoreska länder, har du råd med en oförglömlig semester på de bästa orterna i Europa när som helst. Och samtidigt kommer du inte att oroa dig för tillgänglighet eller servicenivå på hotellet, eftersom du kommer att bo i ditt hem och koppla av omgiven av hemkomfort och komfort. Men uppgiften att köpa ett hus på landet kräver ett balanserat tillvägagångssätt. Naturligtvis kommer inte alla fastigheter helt att uppfylla dina krav, och beskrivningen på webbplatsen för byrån som erbjuder fastigheten till salu kanske inte innehåller många viktiga nyanser. Så. för att göra rätt val med säkerhet bör du åka på studieresor till Italien och Cote d'Azur i Frankrike.

Idag erbjuds denna tjänst av många reseföretag och fastighetsbyråer, så det är inte svårt att ansöka om en resa. Så, vad är studieresor till Italien och Cote d'Azur i Frankrike? Först och främst är detta resor som låter dig se med dina egna ögon ett hus, villa, lägenhet, mark som erbjuds till försäljning, utvärdera dess externa attraktionskraft, kvalitetsfaktor och läge. Riktiga köpare kan till och med passa på att bo i huset de gillar i flera dagar för att slutligen bestämma sig för sitt köp.

Om du är intresserad av flera objekt kan anställda på vår byrå till exempel följa med dig på resor i hela landet i Italien och Frankrike (villkoren för ett individuellt tillvägagångssätt förhandlas på vårt kontor i San Remo eller per telefon i förväg), så att du alltid känner dig trygg. Parallellt med processen att se de villor du är intresserad av kommer du att erbjudas andra fastigheter med olika egenskaper och i olika byggskede. Allt detta görs för att du ska kunna investera dina pengar så framgångsrikt som möjligt. Men studieresor till Italien och Cote d'Azur i Frankrike syftar inte bara till att se specifika hus, utan också på att lära känna seder, kultur och livsstil i det valda landet.

När du reser i Italien eller Frankrike kan du beundra alla sevärdheter, koppla av på de bästa orterna, beundra de mest pittoreska landskapen. Det viktigaste är att du också får möjlighet att besöka flera bygder samtidigt och se under vilka förhållanden människor lever, hur nöjda de är med livet och hur staten tar hand om deras välmående. Baserat på alla dessa intryck kommer du att göra det enda rätta valet när du köper utländska fastigheter.

Studio "Immobiliare Russo", erbjuder introduktionsturer, ger sina kunder den högsta servicenivån i varje skede av resan.

Vid besiktning av fastigheter kommer alla möten att avtalas efter era önskemål och själva husen är helt redo att möta besökare. Vid varje möte kommer du att åtföljas av en guide-tolk som kommer att förenkla din kommunikation med utländska medborgare, samt svara på alla dina frågor under resan. Du kommer att få de bästa boendevillkoren, eftersom våra specialister på din begäran kommer att boka rum åt dig på bekväma hotell längs din resa.

Således kommer du att vara omgiven av utmärkt service och kommer att inte kunna distraheras av vardagliga bagateller, helt fokusera på att välja ett hus eller villa. Därför kan studieresor verkligen kallas det bästa sättet att se till att ett husköp i Italien eller Frankrike blir riktigt framgångsrikt för dig.