Fastighet i Saint-Paul-de-Vence

Saint-Paul-de-Vence är en liten befäst stad, belägen högt ovanför Antibes, är en stenig udde. Liksom många av dessa befästa platser var de cirkulära och bevakande vallar med kryphål genom vilka du kan titta långt nedanför terrasserade trädgårdar planterade med citron- och olivträd. I fjärran lyser havet upp hela landskapet.

{skära}

Detta är en spännande promenad genom Saint-paul de Vence! Längs smala kullerstensgator, längs charmiga gamla stenhus med hängande blommor i fönstren, små butiker fulla av lokala produkter: honung, oliver, sylt, tvål och provensalska tyger, är allt arrangerat i härlig harmoni. I små verkstäder kan du prata med konstnärer och bekanta dig med deras verk.

När du vandrar på gatorna i Saint-paul de Vence kan du komma till ett av de mest kända hotellen på Cote d'Azur: "L'Auberge De La Colombe d'Or", där en vacker skuggig terrass väntar dig, här kan du smaka underbart och välsmakande, lokal mat och njut av det charmiga landskapet på den omgivande landsbygden.

St. Paul de Vence ligger på Mayo Foundations sluttning och är hem för ett världsberömt museum för samtida konst som ståtar med en av de mest intressanta samtida konstsamlingarna. Museet byggdes av den katalanske arkitekten Josep Luis Sert. Museet presenterar sådana kända konstnärer som Giacometti, Miro, Chagall, Tal Coat, Braque Georges.