Mina BÄSTA skidorter i Italien

Förbered dig med en sanitär, säger det ryska ordspråket. Glöm inte vinterkul, sommar och sedan flyger hösten snabbt, för det goda slutar omärkligt! För älskare av alpin skidåkning och vinter, ha kul i friska luften, kommer jag att spara TOPPEN över de bästa skidorterna i Italien

Visste du att skidorterna i Italien anses vara några av de bästa i Europa! Förlåt mig Frankrike, Schweiz, Österrike och Tyskland och hela Europa)))

Allt fungerade i Italien: extraordinära landskap, hisnande skidbackar samt ett unikt kök!

Och så jag råder dig: ⠀

TOPP 1 Madonna di Campiglio för dem som vill visa sig och se andra! Det anses vara en av de mest fashionabla skidorterna i Italien. Cortina d'Ampezzo tävlar med honom. De största gästerna på resorten är rika unga italienare. I allmänhet kommer de som älskar komfort hit: här är en välplanerad, modern resort, med bra hotell och bekväma spår. Och för dem som gillar att rida ner på berget på kvällen i ljuset av stjärnorna, för dem fungerar vissa skidbackar även på natten!)

För snowboardåkare finns det en snowpark utrustad med allt du behöver. Dessutom erbjuds turister spår för skandinavisk skidåkning och för barn.

TOPP 2 Cortina d'Ampezzo ligger i Veneto -regionen. Lederna i Cortina är mer benägna att intressera nybörjare och medelstora, orten anses vara en av de mest fashionabla och populära i Italien. En bra hälft av turisterna kommer hit inte så mycket för att rida som att umgås. Huvudgatorna är fulla av lyxhotell, butiker, restauranger och klubbar.

TOPP 3 Skidorten Breuil-Cervinia ligger i den nordvästra delen av Italien, i den pittoreska Aostadalen mellan topparna täckta med Alpernas eviga is. Det finns alltid mycket snö här under vintersäsongen! ⠀

TOPP 4 Sestriere Resort anses vara den främsta och mest glamorösa alpbyn i det italiensk-franska skidområdet "Via Lattea" (vilket betyder "Vintergatan"). Många internationella tävlingar hålls här, vinter -OS 2006 kom och skidåkning äger rum mot bakgrund av magnifika bergspanorama. Det är super vackert här!

TOPP 5 Exklusiv skidort Courmayeur Mont Blanc erbjuder en magnifik utsikt över Aostadalen - bergsdaler, skogar och skidbackar. För dig hälsocentra, platser för underhållning: nattklubbar, barer, restauranger, biografer och butiker

Gör dina skidor redo för en tur tillsammans!