Hur man skickar ett vykort från Italien

Skickar du vykort till dina vänner när du reser? Mina vänner, var de än är, skickar alltid åsikter och jag är alltid medveten om vilket land de erövrar. Ja, nu händer detta inte så ofta, många har övergivit denna goda gamla tradition, det är lättare att kasta ett foto i WhatsApp. Men förgäves!

I den här artikeln kommer jag att dela med mig av användbara tips för dem som inte glömmer sina bekanta på långa resor och är redo att njuta av Italiens åsikter.

Små och stora vykort säljs i Italien vid varje varv, de är inte så dyra och du kan välja för varje smak. Och om du går längs gatorna i den gamla staden, kan du i butikerna hitta superintressanta kort. De kostar naturligtvis lite mer, men det är ett nöje att titta på dem!

Men med frimärken i Italien är det inte så enkelt! De kan köpas i Tabacchi -butiker, souvenirbutiker, i hotellobbyer. Det viktigaste här är att inte misstas med valören! Så ta reda på först vilket märke till vilket pris du behöver för att få det)))

Frimärket på italienska är förresten francobollo. Fråga säljaren: "Si vendono I francobollo qui?" Vilket betyder "Säljer du frimärken?" Som svar får du veta: "Si" eller "Nej". Här förstår du omedelbart svaret)))

Vykortet är köpt, frimärket klistrades, vi letar efter en brevlåda. Det finns faktiskt många postlådor i Italien. De är röda, stora och har vanligtvis två platser för brev i Italien och utomlands. Var noga med att kasta vykortet i det högra facket!

Tja, det är allt, om du gjorde allt rätt, kommer dina vänner och släktingar att vara mycket nöjda med sådana nyheter från Italien!