Renoveringsarbete i Italien, byggande av hus, villa, lägenhet och lägenhet

Välkommen vänner till vår fastighetswebbplats i Italien, Frankrike och Monaco. Mitt namn är Alexey Azarov och mitt team av specialister och jag utför i Italien, nämligen i regionen Ligurien, liksom på Franska rivieran och furstendömet Monaco, reparation och konstruktion av inte bara hus, utan också vi reparerar villor , lägenheter, kontorslokaler.


Vi har gjort detta professionellt i 15 år och de senaste 6 åren i Italien, Monaco och Franska rivieran. Arbetet utförs med hög kvalitet, garanterat i tid, med material av högsta kvalitet. På kundens begäran utförs varje typ av arbete i riktning, stil och design.

Vi utför reparationsarbeten billigt om kundens budget är liten. I genomsnitt kostar reparationen på 1 m2 med material 500 euro och vi hjälper dig att välja och styra detta eller det materialet så att du kan klara din budget. När det gäller konstruktion kostar minst m2 1200 euro med material av en genomsnittlig nivå, om budgeten tillåter, till exempel, är högklassiga material redan från 2500 euro. Allt beror på din budget, som vi anpassar oss till.

Vi arbetar med betalning i etapper och med ett garantiavtal. Garantin gäller från 2 år till 10 år, beroende på vilken typ av arbete vi utför. För alla frågor, vänligen kontakta a@azarovs.ru eller per telefon +39 3884227146