Bor i Italien med utsikt över naturen

För närvarande tar byggandet av prefabricerade minihus fart i Italien. Syftet med att bygga lyxiga stugor eller små hus är främst att främja turism på platser omgivna av natur. Interiören i huset kommer att innehålla sovrum, badrum, pentry, vardagsrum och terrass.

När du bor i sådana hus förstår du att gränserna mellan det inre och det yttre suddas ut så naturligt som möjligt, här finns en fullständig fördjupning i den omgivande naturen utan teknik, men utan att offra lyx och komfort.

Vilka material används för att bygga liknande hus i Italien? Många konstruktörer använder naturmaterial för konstruktion, medan mer avancerade och experimentella entusiaster använder återvunnen plast, integrerade solcellspaneler, ett system för uppsamling av regnvatten och ett avancerat biologiskt avloppsreningsverk. Tack vare dessa funktioner är sådana hus enkla att installera även på de mest avlägsna platser.

Ett annat viktigt plus för regionerna i Italien kommer att vara att byggandet av hus planeras att göras av lokala material och därigenom stärka banden med platsens och kulturella rötter på varje plats. Därför kommer varje hus att vara unikt.

Skulle du vilja bo i ett sådant hus mot bakgrund av naturen?