Fastigheter i Olbia Tempio, ön Sardinien - Nytt bostadsområde nära havet


жилой комплекс Мирсине

För dem som drömmer om att köpa billiga fastigheter i Italien och njuta av oöverträffade Sardinien är Mirsine bostadskomplex det bästa valet. Denna bostad ligger mycket nära havet, den legendariska och förtrollande doften av myrten eterisk olja svävar här, och skönheten i dessa platser kommer inte att lämna någon oberörd. Naturen här är helt enkelt svindlande, och eftersom landets fabriker och fabriker är byggda på helt olika platser kommer du aldrig att känna en antydan till lukten av avfall här.

Staden Mirsine själv har sin egen legend. Så historien säger att en tjej vid namn Mirsine besegrade sin vän i strid, som dödade henne för detta, eftersom han inte kunde acceptera nederlag. Gudinnan Athena, som såg denna tragedi, ville föreviga namnet på denna flicka i historien och förvandlade hennes kropp till en buske, som kallades Mirsine. Idag är det känt som myrten.

Här byggdes ett bostadskomplex med namnet Mirsine, det omfattar hundra tvåvåningslägenheter som har blivit en del av den lokala arkitekturen, kulturen och landskapet.

Om du vill köpa billiga fastigheter i Italien, är Mirsine bostadskomplex perfekt för detta, och det handlar inte bara om den totala kostnaden för själva bostaden. Dessa hus byggdes i enlighet med alla klass A energisparstandarder, det vill säga alla elektriska apparater sparar avsevärt el, vilket är mycket viktigt.

Dessutom, även om du inte planerar att bo i dessa delar, är en investering i Mirsine bostadskomplex en utmärkt investering, där dina pengar inte bara kommer att sparas, utan också kan multipliceras, eftersom fastigheter också kan hyras ut.

Мирсин

Bostadskomplexets läge och service

Теодоро

Att köpa fastigheter i Italien billigt idag har blivit lättare, vilket påverkades av den globala krisen. Därför började många av våra landsmän leta efter något överkomligt, och inte ens i syfte att flytta till ett annat land, utan för att investera sina pengar korrekt, och Mirsine-bostadskomplexet är mycket lämpligt för detta. Den ligger vid den första kustlinjen, vilket är mycket uppskattat av gästerna. Skönheten i dessa platser är helt enkelt omöjlig att beskriva - himlens linje verkar lösas upp vid horisonten i havet, så du kan ofta se bara ett fantastiskt spektrum av blått och dess nyanser. När man tittar på all denna skönhet kommer en och samma tanke att tänka på: "Jag kommer att köpa fastigheter billigt i Italien."

Bostadskomplexet Mirsine har ett mycket bra läge. Så, bara åtta kilometer söder härifrån ligger den berömda staden Olbia. Också mycket nära är den lugna och mysiga stranden Marina Maria, där du kan gömma dig en stund från civilisationen och kasta dig in i naturens värld. Inte långt från dessa platser ligger den mest populära stranden i dessa delar - Porto Istana. Här erbjuds semesterfirare ett brett utbud av underhållning - vindsurfing, kanotpaddling, dykning.

Bostadskomplexet Mirsine i sig har all nödvändig utrustning och utrustning, som kan fungera som ett alternativ till de vackraste stränderna. Det finns stora och rymliga utomhuspooler där du kan koppla av med dina barn åtminstone hela dagen och inte vara rädd för att någon ska bita dem i vattnet.

Här kan du köpa billiga fastigheter i Italien med en väletablerad infrastruktur. I närheten finns barer, restauranger, stormarknader och till och med hotell, och allt detta ligger inom gångavstånd från boendet. Således kommer älskare av shopping och restauranger att tillfredsställa sina behov fullt ut. Och även om det som den närmaste Mirsine-zonen erbjuder inte räcker för dig, är det mycket lätt att åka till de närliggande städerna, där du kommer att bli förvånad över butikerna med lokala varor och varor från lokala hantverkare.

Бар

Underhållning för alla

Отдых

Det är svårt att föreställa sig hur mycket variation av rekreation som erbjuds av området, som i sig är begränsat i ledigt utrymme. Det är därför det är så populärt att sälja fastigheter billigt i Italien här. Här kan du prova på dykning och dyka till den fantastiska botten, där fartyg vilar, som slukades upp av havet för många år sedan. En mängd olika natt- och dagbåtsturer är förberedda för romantiker.

För sportentusiaster erbjuds vindsurfing eller segling, vilket är populärt särskilt under blåsiga dagar. För dem som är trötta på rörelse och letar efter lugn och ro, kan du hitta ensamhet i att vandra genom lokala grottor, titta på fåglar eller under ridning längs de pittoreska stränderna.

Kultur- och historiakännare har inte lämnats utan uppmärksamhet, som kan njuta av en mängd olika turer med eller utan guide. Gourmetälskare kan boka speciella kulinariska turer och lära sig mer om det lokala kökets krångligheter. De som inte gillar att stanna hemma även på kvällarna kan besöka restauranger, barer och klubbar för alla smaker. Det är också värd för konserter och teaterföreställningar. Allt detta tyder på att köp av billiga fastigheter i Italien kan ske här.

Отдых

Denna plats kommer att öppna sina skönheter gradvis

Красоты

Bostadskomplexet Mirsine ligger intill en vik med vit sand och är omgivet av fantastiska landskap på ön Sardinien. Du kan gå till viken, bara gå över bron som sträcker sig över en liten lagun. Du kan också njuta av fågelsången. Det finns många av dem här och de skyddas av staten själv. Varje kväll simmar en fisk in i lagunen, det är alltid väldigt intressant att titta på den, och de mest vågade åskådarna kan till och med bestämma sig för en speciell fiskfotsmassage. För att göra detta, sätt bara fötterna i vattnet och fisken börjar äta det keratiniserade lagret av huden. Du kommer att känna en behaglig stickning, och dina ben kommer att hitta sin andra ungdom.

Detta område saknar inte kulturella värden. Så denna zon har en rik historia och legender. Detta påverkades inte bara av land utan också av det marina livet vid kusten.

Du kommer aldrig att sluta bli förvånad över färgen på havsvattnet. Så havet är ofta turkost, smaragd, blått och till och med blått här. Inte bara färgerna själva, utan också deras spektrum kommer inte att lämna någon oberörd. Allt detta kombineras med otaliga fiskarter och marin vegetation, som är färgglad i olika färger. Och allt detta, i motsats till den vita sanden och den klippiga kustlinjen, gör dessa platser helt enkelt unika.

Man kan inte sluta förvånas över beteendet hos rosa flamingos och lokala hägrar, av vilka det finns ett stort antal.

Фламинго

Vi arbetar utan mellanhänder

Работа

Förvärv av lägenheter i Mirsin är alltid transparent, eftersom allt arbete utförs utan mellanhänder, direkt med ägarna.

Således kommer du att få svar på alla frågor du är intresserad av utan dröjsmål och helt öppet. När du köper en billig fastighet i Italien får du inte bara nycklarna till din lägenhet, utan också en bruksanvisning. Det vill säga, du kommer att få veta i detalj om vad byggnaden byggdes av, vilken utrustning som är installerad här och vad är funktionerna i dess funktion.

Fördelar med Mirsine-komplexets läge

Аэропорт

Eftersom detta boende ligger ganska nära staden Olbia har Mirsine ett antal andra fördelar.

Den lokala flygplatsen betjänas av ett brett utbud av flygbolag, både stora och små. Här kan du beställa en taxi eller hyra bil, samt ta reda på villkoren för säkerhet och parkering för din bil.

Om du är intresserad av billiga fastigheter i Olbia Tempio , då hjälper vi dig gärna med detta. För att få mer information om detta boende eller om villkoren för att köpa lägenhet i ditt drömhus är det bara att kontakta oss för att ordna ett personligt besök på boendet. Du kommer att få fullständig information om egenskaperna hos bostadskomplexet och villkoren för dess förvärv.