Köp en ny byggnad i Nice

Nya byggnader i Nice i ett brett utbud och till konkurrenskraftiga priser väntar på dig.

Nice är drömstaden för alla och vanliga turister som vill ta en bild med en skylt: "2 kilometer kvar till Nice", samt vandra runt lokala attraktioner, men också många konstnärer, konstnärer och författare.

Nice är en stad med tusenårig historia, men den fick liv av grekerna, som döpte den till Nike, segergudinnan. Denna händelse ägde rum efter ytterligare en seger över ligurerna.

Staden utvecklades snabbt, var rik och vacker, så den försvarade sig länge från attacker från olika erövrare som ville tillägna sig dessa länder. Ett tag kunde Nice behålla sin självständighet, men tiden kom och hon besegrades av Italien och tillhörde henne ett tag. Det är därför som köket i Nice är så likt det italienska.

Nice har inte alltid varit så attraktivt. Under en tid dröjde hunger och sjukdomar kvar här länge, och en pest rasade i 30 år. Och först efter Napoleonkrigen blev staden populär som en utväg. Utlänningar från hela världen lockades till dessa platser av det lokala milda klimatet, varma vintrar och fantastiskt vacker natur. Vissa blev till och med botade från kroniska sjukdomar, med hjälp av havsluften.

Det finns också ryskt Nice i dessa delar, där du kan smaka på det ryska köket, gå till en ortodox katedral, du kan till och med besöka den lokala ortodoxa kyrkogården...

Idag tar staden årligen emot mer än fyra miljoner utländska turister. Bor här permanent, cirka en halv miljon medborgare. Och i takt med att Nice blir mer och mer populärt måste det byggas fler hotell, hotell och bostadsområden. Det vill säga att det finns tillräckligt med bostäder för alla här, så fastighetsmarknaden sjuder som en myrstack.

Till och med våra landsmän funderar på att köpa ett nytt hem på franska rivieran, och en ny byggnad i Nice är mycket lämplig för detta. Moderna hus byggs helt enkelt med ljusets hastighet, och allt tack vare den senaste tekniken och byggnadsutrustning. Samtidigt tappar inte nya fastigheter i Nice i kvalitet.

Om du är intresserad av att hyra, köpa eller sälja en ny bostad i Italien, då står vi till din tjänst. Vi känner till alla fastigheter på Cote d'Azur i Frankrike, inklusive Nice. Och om du är intresserad av fastigheterna i Cote d'Azur i allmänhet, och du vill köpa ett hus eller en lägenhet som inte ligger vid kusten, är den här frågan igen för oss. Vi har funnits länge på fastighetsmarknaden, så vi har samlat en stor bas, från vilken vi definitivt kommer att hitta något åt dig som passar dig både vad gäller pris och film.