Купить недорогую недвижимость в Италии

Att köpa billiga fastigheter i Italien idag är ganska realistiskt, trots finanskriserna, eftersom det har påverkat just detta marknadssegment i detta land minst. Och detta beror på att italienarna helst vill leva uteslutande på de belopp de tjänar, så de tar ett lån med stor motvilja och i extrema fall.

Det finns billiga fastigheter i Italien, och allt tack vare det faktum att det idag praktiskt taget inte finns några skulder till banker på fastighetsmarknaden, förblir balansen mellan utbudet av bostäder och tillströmningen av investeringar i byggnation stabil även under krisen . Idag kan du köpa billiga fastigheter i Italien ekonomiklass, även priserna sänks med upp till 15%. Men om du är intresserad av mer bekväma eller prestigefyllda fastigheter, som ligger i stora städer, har priset för dem varit detsamma som före krisen.

Att köpa fastigheter i Italien billigt i administrativa eller historiska och arkitektoniska byggnader kommer inte att fungera, eftersom de upprätthåller en avundsvärd prisstabilitet. Därför kommer städer som Venedig, Milano, Genua, till och med Rom och Florens att kosta köparna ungefär lika mycket som före krisen. Dessutom, om du letar efter annonser med texten: "Jag kommer att köpa billig fastighet i Italien", är det osannolikt att detta kommer att fungera i sådana provinser som Toscana, Lombardiet och Ligurien, eftersom priserna här har förblivit oförändrade. Samtidigt byggs det praktiskt taget inte nya bostäder här, därför säljs främst sekundärbostäder. Men trots detta är köpet av billiga fastigheter i Italien mycket verkligt.

Att sälja billiga fastigheter i Italien sker i den södra delen av landet och i små städer. Om du är intresserad av billiga fastigheter i Italien, måste du troligen vara beredd på att området kommer att vara litet och reparationer kan behövas, vilket är till stor hjälp för dem som vill utrusta sina hem för att en viss smak. Samtidigt är billiga fastigheter i Italien mycket populära idag, trots vissa begränsningar, och allt för att det ger en möjlighet att starta ett företag.

Billiga fastigheter i det här landet är en utmärkt investering av dina pengar, för efter en liten reparation kan det bli dyrare, och om du inte planerar att sälja det kan du hyra ut det. Särskilt populära är de lägenheter som ligger på pittoreska platser, i historiska centra eller nära havet eller bergen.