Köp fastighet i Pietra Ligure

Att ha en permanent bostad i Italien är mycket prestigefyllt och fantastiskt. Italien är ett land där befolkningens livskvalitet förbättras för varje dag. Staden Ligurien, som ligger på norra kusten av havet med samma namn, bekräftar detta faktum med sin snabba utveckling av ekonomin och industriell verksamhet. Det var den liguriska regionen som placerade på sina marker en underbar, sagolikt vacker stad Pietra Ligure.

Dess territorium upptar 10 km2, och befolkningen är cirka 9 tusen. Denna mysiga lilla stad anses vara en av de mest lyxiga och färgstarka semesterorterna i Italien. Det är värt att föreställa sig att längs hela stadens kustlinje prunkar en rad palmer av alla slag. Det genomskinliga blåa havet, höga berg med växtlighet och de rikaste skogarna är semesterortens stolthet.

Varm sand och de minsta småstenarna på stränderna i Pietra Ligure lockar semesterfirare och lokala invånare i deras varma famn nästan året runt, exklusive vintern. Men tack vare det milda klimatet och den renaste bergsskogsluften kommer turister för att förbättra sin hälsa och beundra stadens skönheter även under den svala vintersäsongen. Det blir aldrig under fryspunkten här. Den moderna, frestande fantastiska semesterorten har sin egen intressanta ursprungshistoria.

Dess namn kommer från det italienska ordet "pietra", som betyder sten. Det var en enorm sten som fungerade som den första gränsen för staden, grundad på 1:a århundradet på berget Trabochetto. Och än i dag ligger badorten i detta bergsområde. Pietra Ligure har en intressant design och attraktioner som har blivit kända över hela världen. Det speciella med staden ligger i det faktum att varje hus är separerat från nästa av fantastiska valv, vilket skapar en fantastisk övergripande utsikt. Medeltida villor, Palazzo Leale Frankelli, St Nicholas kyrka från 1700-talet, Annudziata-kyrkan, Bianchi-kapellet från 1000-talet och det kungliga palatset är stadens underbaraste antika sevärdheter, som besöks med nöje och förtjusning av både semesterfirare och lokalbefolkningen.

Semesterstaden Italien utmärks också av magnifika moderna bostadshus. Pietra Ligure - fastigheter som erbjuds till försäljning ligger i olika delar av staden. Du kan välja en permanent bostad både i centrum av Pietra Ligure och längs kusten. Nya flerbostadshus och privata moderna byggnader har en bekväm planlösning och rymliga ljusa rum fyllda med den renaste bergsluften och underbar skogsdoft.