Köp fastighet i Borghetto Santo Spirito

Det är inte förgäves som de säger att det inte finns några platser som Borghetto Santo Spirito någon annanstans i världen. Den pittoreska rivieran, som sträcker sig med de renaste småstensstränderna och klippiga stränderna från Cannes till den franska gränsen, förvånar med sin prakt. Den fantastiska lokala atmosfären, det milda medelhavsklimatet och den ojämförliga skönheten i de lokala markerna ger utmärkta förutsättningar för boende och rekreation.

Tiotusentals turister från hela världen kommer hit varje år - nationalparken Cinque Terre lockar som en magnet de som vill komma nära den lokala naturens orörda skönhet. Och vi kan med all tillförsikt säga att alla som någonsin har besökt Ligurien aldrig kommer att glömma detta mycket färgstarka hörn av Appenninhalvön.

Himlen på jorden

Befolkningen i kommunen är drygt 5 tusen människor. Borghetto Santo Spirito upptar endast 5 kvadratmeter. km, men det är hit de flesta resenärer som kommer för att njuta av den unika utsikten från den liguriska kustens klippiga stränder söker sig till.

Det lokala köket är ett riktigt paradis för gourmeter. Sådana rätter tillagas inte ens på de mest kända restaurangerna i Italien. Lokala viner och likörer, som framställs enligt unika recept, kan överraska alla gäster. Samtidigt kommer bekväma hotell, utmärkt service och måttliga priser att glädja alla som bestämmer sig för att komma hit för att koppla av, bo eller arbeta.

Anständiga fastigheter till ett fyndpris Fastigheter i Borghetto Santo Spirito har alltid varit mycket efterfrågad. Och det är inte bara överkomliga priser, tack vare vilka alla kan bli ägare till en elegant villa eller lyxlägenhet. Genom att köpa hus här får du alla förutsättningar för ett riktigt intressant och händelserikt liv. Semestern i Ligurien tar trots allt aldrig slut. Sommaren, som varar året runt, det milda havet, vänliga lokalbefolkningen och levande lokala traditioner låter dig inte bli uttråkad en enda minut.

Allt du kan önska dig På den liguriska kusten är lätt industriföretag koncentrerade, liksom faciliteter för underhåll och konstruktion av marina yachter och krigsfartyg. Det finns alltid arbete för den som hunnit få tillräckligt med vila fullt ut. Väl i Borghetto Santo Spirito verkar du befinna dig i ett magiskt land där det finns allt för ett sorglöst och lyckligt liv.