Fastighet i San Bartolomeo Al Mare

Italiens fantastiska skönhet gläder inte bara lokala invånare utan också gäster från olika länder som kommer från hela världen för att beundra bergslandskap, simma i det varma milda havet och även smaka på läckerheter från det nationella köket. Den mycket berömda italienska staden Ligurien, som ligger på norra kusten av havet med samma namn, är den administrativa regionen i landet.

I Liguriens inland finns en ännu underbarare plats, avsedd för permanent uppehållstillstånd och en oförglömlig semester, kallad San Bartolomeo al Mare. Detta är ett samhälle som kopplade ihop de två antika städerna Rovere och San Bartolomeo. Enligt legender och materiella bevis som hittats i form av keramik kan vi med säkerhet säga att denna bosättning har en rik historia som går tillbaka till antikens Rom.

Det är här som en person helt kan kasta sig in i exotiska värld. Redan när man kommer in i staden, väster om floden Steria, kan man se tropiska palmer, apelsin- och citronträd, agaver, buskar och blommor av olika slag, som utgör ett helt staket. Hela samhället är adlat med växter och örter med en underbar berusande doft. Med en mängd olika färger liknar en liten italiensk stad en sagotecknad film eller en handling från en bra bok för vuxna och barn. Här kan du ljust och oförglömligt tillbringa en smekmånadsresa eller en familjesemester. Redan i maj är strandsäsongen i full gång, eftersom temperaturen på luft och vatten är över 25°C. Den gassande solens ömhet, behaglig alpluft, himmelsklart vatten och varma sandstränder gläder obeskrivligt semesterfirare och urbefolkning.

Den rymliga strandpromenaden och helgedomen Madonna dela Rovere, skapad på 1400-talet, är "hjärtat" i San Bartolomeo al Mare. Lokalbefolkningen är också stolta över att det på bosättningens territorium finns en församlingskyrka från senmedeltiden, som ger staden en slöja av mystik. Utvecklingen av denna stad står inte stilla. San Bartolomeo Al Mare - fastigheter tar också fart och välstånd. Här byggs extraordinärt vackra och rymliga nya byggnader som öppnar sina dörrar för invånare i Italien, såväl som medborgare i andra länder.

Efter att ha bosatt sig i ett nytt hus byggt vid havets kust kommer en person att njuta av varje dag som går och njuta av skönheten, det milda klimatet och den exotiska naturen i denna lilla italienska stad.