Fastighet i Riva Ligure

Den lilla staden Riva Ligure, som ligger vid Medelhavskusten, är en typisk ligurisk stad som är full av en speciell aura och lugn. Staden har ett mycket bekvämt läge, eftersom staden Sanremo ligger 11 kilometer från den, Imperia-regionen ligger 15 kilometer bort och staden Arma di Taggia ligger bara cirka fem kilometer bort.

Den italienska staden Riva Ligure ligger längs havets kust och längs en utmärkt palmgränd. Utöver stranden och det renaste havet har staden något att erbjuda sina fastboende och gäster. Så, till exempel, för älskare av långa promenader finns det en speciell cykelbana, som ligger mellan havet och buskarna. Dessutom, 15 kilometer från staden finns en stor golfklubb Castellaro (9 hål för 33 par), som är öppen året runt, tack vare det varma och milda medelhavsklimatet. Dessutom, inte långt från golfklubben, finns också turisthamnen Marina degli Aregai med 900 båtplatser på en gång.

Allt detta gör att du kan förvandla Riva Ligure till ett riktigt paradis, där ett bekvämt liv och god vila verkligen är möjligt. Varken turister, vars antal växer för varje år, eller rika affärsmän, som i allt högre grad uppmärksammar denna lilla stad på den liguriska kusten i Italien, kunde passera ett sådant paradis. Idag, i denna stad, erbjuds ett stort antal fastighetsobjekt till försäljning till italienare och invånare i andra länder, bland vilka man kan peka ut både små lägenheter och lyxiga villor. Samtidigt ligger denna fastighet i de flesta fall några tiotals meter från havet, vilket gör att du kan skapa en magnifik utsikt från fönstret och skapar alla förutsättningar för trevliga promenader längs kusten under solnedgången eller gryningen.

Och kan det finnas något bättre för en god vila borta från den moderna civilisationens brus? Om du är intresserad av möjligheten att förvärva fastigheter i staden Riva Ligure eller i någon annan stad på den liguriska kusten i Italien, kommer vårt företag att hjälpa dig med valet av specifika objekt och utförandet av olika dokument. Vi har lång erfarenhet inom detta område och kan garantera fullständig säkerhet och konfidentialitet för fastighetstransaktioner i Italien.