Fastigheter i Diano Marina

Pittoresk kustlinje, gyllene sandstränder nedsänkta i exotisk medelhavsgrönska - allt detta är en vik inbäddad mellan de majestätiska uddarna Capo Cervo och Capo Berta. Den största semesterorten på denna förtjusande kust är Diano Marina - ett bekvämt komplex av utrustade stränder, hotell, hotell och myllrande diskotek och pubar.

Den italienska staden Diano Marina (Ligurien) förvandlades till ett turistcentrum efter att jordbävningen 1887 som skakade Italien nästan helt utplånade den från kusten. Sedan, genom ansträngningar från en initiativgrupp från Milanes, byggdes byn om, och bland byggnaderna som byggdes upp under återuppbyggnaden fanns ett av de mest populära hotellen idag - Paradiso. Efter att ha bedömt territoriets turistattraktionskraft beslutade initiativtagarna till konstruktionen att inte stanna där och fortsatte förbättringen av den framtida semesterorten - en av dem som Italien är känt för idag. Så barer, hotell, butiker, diskotek och andra anläggningar dök upp vid kusten, designade för att göra resten på resorten varierad och spännande.

Utöver sina naturliga skönheter är semesterorten Diano Marina känd för sina kulturella och arkitektoniska attraktioner. Detta är det kommunala museet, som har koncentrerat en rik samling av arkeologiska fynd från tidigare århundraden, och platsen Madonna della Rovere, som håller kvar resterna av en romersk fristad på sitt territorium, och många andra monument från italiensk kultur. Naturligtvis är fastigheter som köpts i resorten Diano Marina en utmärkt investering.

Med en villa vid kusten kan du besöka resorten när som helst på året och ha råd med en paradisesemester, utan att oroa dig för kostnaden för att bo på hotellet eller tillgången till gratis rum på hotell. När du kommer till ditt eget hem, beläget på en av Italiens mest attraktiva kuster, kommer du att omges av komforten och mysigheten i en hemmiljö och du kan alltid gömma dig från bullriga diskotek och barer i tystnaden i rymliga rum. Det är värt att säga att fastigheter i Diano Marina är en utmärkt investering som kommer att löna sig, oavsett globala finansiella kriser och andra katastrofer. Ett hus vid kusten kan bli en stabil inkomstkälla under de månader du inte kommer att använda det: du behöver bara hyra ut det. Att köpa en fastighet i Diano Marina kommer därför att vara ett pålitligt sätt för dig att spara och öka ditt kapital.