Köp fastighet i Cervo

Italien är ett land som har beläget på sitt territorium många regioner, städer, kommuner och byar, omgivet av höga berg, rika skogar, havsvatten och en underbar kustlinje. Ligurien, den största administrativa regionen i landet, som tog under sitt skydd de vackraste bosättningarna i italienska länder.

En av dessa är en stad av underbar skönhet, eller för att vara mer exakt, en kommun som heter Cervo. Bosättningens ovanliga struktur lockar turisternas nyfikna blick och gläder obeskrivligt lokalbefolkningen själva. Många har sett på fantastiska bilder hur hus nästlar sig bekvämt mot varandra på en kulle, där vänlighet och lugn råder. I den lilla staden Chervo kan du se en sådan bild med dina egna ögon. Det var dessa fantastiskt vackra hus som hjälpte till att bosätta den lilla befolkningen i kommunen till ett antal av omkring tusen personer. Trots att Cervo har ett mycket litet territorium kan du här hitta de stora sevärdheterna i Italien.

Redan när du tar de första stegen på stadens territorium är det värt att uppmärksamma kyrkan St Giovanni Battista, byggd 1720 i vacker barockstil. Allra högst upp på kullen kan du besöka det lokala historiska museet, som ligger i slottet Clavezan, byggt för att skydda mot fiender. Det är här som det finns en möjlighet att kasta sig in i den antika romerska atmosfären, gå längs Via Aurelia-vägen, som anlades av invånarna från den avlägsna tiden. Staden Chervo ger god hälsa till sina lokala invånare eftersom den inte är fylld med avgaser från bilar och utsläpp från "skadliga" industrier. Det finns inga spår här, utan bara mysiga promenadgator, förädlade med träd, buskar och blommor av magnifik skönhet, som leder till ett bostadsområde på en kulle.

Staden häpnar med sin prakt, för här kan du tillbringa en fantastisk resa genom olivlundar, tallskogar och Chiappa Park. Du kan slappna av med kropp och själ, inte bara i skogens famn, utan vid havet, där det finns möjlighet att göra en spännande dykning. Den lilla bosättningen Cervo ger en möjlighet att skaffa permanent uppehållstillstånd för medborgare i Italien och andra länder. Chervo - fastigheter erbjuder potentiella köpare att välja bland husen som ligger på kullens vidder.

Här hittar du inte bara dina egna kvadratmeter, utan också sinnesro, god hälsa och orubblig framtidstro.