Abruzzo. Provins i Italien

Den italienska provinsen Abruzzo är omgiven av berg på tre sidor, och den fjärde tvättas av Adriatiska havets vatten. Klimatet här är bara super: det finns inga långvariga regn, inga vindar, klimatet är jämnt och stabilt.

Kan du föreställa dig att det inte finns några industriföretag i Abruzzo, så ekologin är i full ordning här! Så det här är det bästa stället för invånare i stora städer och rökiga områden. Klimatet är super, luften är ren, havet är klart! Vad behövs mer!

Tidigare älskade "lyckans herrar" att gå här, men den lokala polisen gjorde av med dem och de fick flytta till jobbet i mindre ekologiskt rena regioner i Italien. Nu är det säkert här, du kan gå säkert utan att hålla din handväska i bröstet och inte vara rädd för dina plånböcker.

Naturligtvis trampar inte många turister ofta landet Abruzzo. Men nu, med tillkomsten av nya flygbolag, kan denna region i Italien konkurrera med andra orter! Så vi väntar på att gränserna öppnas och kom hit!

Ja, det finns flera intressanta städer i Abruzzo, men denna region är intressant i borgo - små bergssättningar. Tidigare byggdes de för försvarsändamål för länge sedan, tillbaka på medeltiden, och kanske till och med tidigare, och många har överlevt till denna dag, och idag kan vi hitta tystnad och ensamhet här och njuta av historien! Du kan tänka dig: husen är byggda av vild sten, tätt pressade mot varandra, så de ser ut som en naturlig fortsättning på den bergiga terrängen. Fantastisk utsikt!

Pescara är huvudstad i regionen. Här är vidden för turisten: här kan du hitta stränder, arkitektoniska monument. Men inte bara Pescara lockar besökare: de mycket pittoreska städerna Aquila, Chieti och Teramo. Man kan inte ta ögonen från den fantastiska skönheten i katedraler och gamla villor.

Skönhet och mer!