För älskare av italiensk antik och oförbättrande romantiker

Det finns många gamla herrgårdar, kloster och villor i Italien. Många av de gamla italienska husen är tillskrivna, och kanske är detta faktiskt ordningen för mästararkitekterna. Jag hittade en sådan intressant plats och jag vill berätta om den. Låt oss åka till Florens!

I denna forntida italienska stad, i utkanten av Florens, finns ett gammalt franciskanerkloster från 1400 -talet, som under moderna år har omvandlats till ett lyxhotell.

Hotel San Michel har en fasad som tillskrivs Michelangelo själv. Byggnaden med panoramautsikt över Florens ligger på toppen av Chianti -kullen. Detta är den mest romantiska platsen i Florens förorter! Ett tidigare kloster omgivet av citronträd och doftande trädgårdar. Michelangelo, som förmodligen hämtade inspiration från sin kontemplation över Florens utspridd vid foten av kullen, reste detta unika arkitektoniska monument.

Själva byggnaden och dess läge inbjuder sina gäster att ge sig ut på en resa genom den ädla italienska Medici -familjens historia.

Fasaden är omgiven av grönskande skogar. Detta hotell har totalt 45 rum, varav de flesta har privata terrasser eller trädgårdar. En av sviterna kallas "Michelangelo", upptar hela fasadens bredd och var ursprungligen klostrets bibliotek. Det var här som Napoleon etablerade sitt huvudkontor i Italien.

Dessutom har interiören en fresko av Ferrucci i det gamla refteriet, som har totalrenoverats.

För närvarande är byggnaden ett arkitektoniskt monument i Italien, och själva hotellet är ett av de mest prestigefyllda i Florens.