Varför är italienare så förtjusta i barn?

Det finns en egenskap hos italienare, detta är en universell kärlek till barn, ja, bara en solid "pusi-pusi" Jag har märkt mer än en gång hur de, italienare, helt enkelt är mjuka. När de ser barnet. Ömhet, beundran för barn, viljan att pressa dem alla med bröd, mata inte, låt oss också smutta på de små vid kinderna. Men det är ingenting, men när de ser gravida kvinnor beundrar de det som om det var deras fru eller syster som snart skulle ge en snällare.

Jag skrev tidigare att italienare är väldigt vidskepliga. De har så många seder och vidskepelser om graviditet. tror heligt på det!

Hur bra det är att vara mamma i Italien, de kommer alltid att råda något, snabbt, ge vardagliga råd. Dessutom övertygar alla auktoritativt att alla råd är baserade på livserfarenhet: här uppfostrade jag fem barn och inte ett led inte ... något)) Som sanna italienare är de därför helt enkelt skyldiga att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet av att uppfostra barn.

Det viktigaste här är att inte argumentera och lyssna noga, nicka och tacka passionerat för rådet)))

Naturligtvis är en sådan allmän och utbredd ökad uppmärksamhet på barn mycket trevlig. De hjälper alltid till med barnvagnen, hoppar över köerna och gör ständigt små presenter till de små. Tja, bara söt!

Hur tycker du om den här obsessiva barndomsdyrkan? Vill du ha sådan omsorg och uppmärksamhet från främlingar till dina barn?