Traditionella familjefundament för italienare

Åh, dessa märkliga italienare, deras familjets seder och order är inte alltid tydliga för utlänningar!

Alla vet: en familj för en utlänning är allt! Deras många släktingar samlas vid alla högtider: dop, bröllop, begravningar. Varje italienare anser att en skyldighet är orubblig och ingenting kan störa den. Till vem, om inte släktingar, visar italienarna sin prestige och välbefinnande både i utseende och som en present till till exempel nygifta.

Som familjen bestämde, så kommer det att vara: att gå emot släktingarnas vilja är nästan omöjligt att motstå för majoriteten av italienarna. Även äldre söner lämnar knappast föräldrarnas bo, och om de redan har bestämt sig transporterar de sina små saker till huset tvärs över gatan eller till grannskapet.

Enligt statistik i Italien bor mer än en fjärdedel av 30+ italienska män med sina föräldrar och de är nöjda med det.

Och det är naturligtvis inte förvånande att italienska män inte vill lämna mamma och pappa. Deras mammor så vårdar, vårdar och skämmer bort, särskilt med utsökt mat, att de inte ens drömmer om att bo borta från sitt hem. Och när de gifter sig, åtar de sig minst en gång i veckan alltid till sin mamma för pajer eller för råd!))

Och italienarna är som artister! De är helt moderna och bestämmer alltid allt på sitt eget sätt, men de vet hur de ska vända på saker och göra sig till lydiga får, förmodligen helt underordnade män.

En annan kvalitet på italienarna: de är mycket praktiska! Italienarens hus är litet men mycket välskött. Italienarna tillbringar större delen av sina liv utanför hemmet, och hemma tar de bara en paus från livets liv och rörelse. Vanligtvis i huset finns det ett gemensamt rum där de tar emot gäster, det är där de bästa möblerna är. målningar och vaser. Så att säga, visa produkten med ditt ansikte)))

Många italienare har två eller till och med tre hus, ett av dem vid havet eller i bergen. Som regel är det här små lägenheter med soffor och fåtöljer, som de gillar att koppla av med hela familjen.

Men marken för italienare anses vara ett stort värde att plantera en rosenträdgård på den. Men de älskar att odla grönsaker, frukt bokstavligen på en mark eller till och med på balkonger, och de gör det bra!

Det här är italienarna!