Fastigheter i Pistoe.

Fastigheter till salu: hus, lägenheter, villor i Pistoe

Provinsen Pistoia i Italien ligger i regionen Toscana och är inlandssluten. Ändå fick provinsen den största populariteten just på grund av vattnet: turister från hela världen kommer hit för att koppla av och förbättra sin hälsa vid de lokala mineralkällorna. De mest prestigefyllda och kända orterna är Monsummano Terme och Montecatini Terme.
Vapnet gav inte mindre ära till Pistoe: det blev födelseplatsen för de första pistolerna, som fick sitt namn för att hedra provinsen.
Idag är Pistoia engagerad i mer fridfulla aktiviteter: trädgårdsarbete, spinning av ull och tillverkning av musikinstrument. De bergiga områdena i provinsen är hem för moderna skidorter. På den platta terrängen kan du njuta av det vackra landskapet och ta en guidad rundtur i alla de ikoniska arkitektoniska sevärdheterna i Pistoia.
I den lilla staden Pescha samlas turister för att se en miljon scharlakansröda rosor, såväl som en mängd andra typer av blommor.
I staden Collodi kan du besöka Pinocchio-parken, där det finns skulpturer av alla hjältar i ett så berömt litterärt verk. Det var i denna stad som historien om träpojken och hans vänner skrevs.