Fastigheter i Palermo

Fastigheter till salu: hus, lägenheter, villor i Palermo

Provinsen Palermo ligger på ön Sicilien i Italien. Palermo inkluderar storstäder som Termini Imerese, Monreale och Palermo. Det inkluderar också den lilla ön Ustica, som är den populäraste semesterorten i Palermo.
De flesta av turisterna åker till provinshuvudstaden. Det är hem för det största antalet kulturella och arkitektoniska monument, tillsammans med Rom, Venedig och ytterligare två städer. Staden är också känd för Mondello-området, som lockar strandälskare från hela planeten. Klimatet i provinsen är milt och behagligt, vilket bara förbättrar upplevelsen av Palermo och hjälper till att utveckla den lokala fastighetsmarknaden. Efterfrågan på vackra villor och gods ligger alltid på en stabil nivå.
Inte långt från Monreale bör du definitivt besöka den antika katedralen, som är dekorerad med en magnifik mosaikpanel.
På provinsens territorium finns naturreservatet Madoni, som är känt inte bara för sina vackra landskap, utan också för utmärkta skidorter på Pizzo Carbonara-toppmötet och på Piano Battaglia-berget.
Spaorter är också välutvecklade i Palermo, särskilt Altavilla Milica. Termiska källor nära Termini Imerese är också populära.