Fastigheter i Lecco

Fastigheter till salu: hus, lägenheter, villor i Lecco

Lecco är en italiensk provins som är en del av regionen Lombardiet.
De flesta turister kommer till provinsen för att njuta av utsikten över de lokala Alperna, samt för att utforska staden som ligger vid sjön. På vintern är vädret här inte särskilt kallt, men på sommaren blåser det en kylig bris från bergstopparna. Här kan du ha en fantastisk tid med aktiv turism, njuta av bergslandskapet och frisk bergsluft.
Lecco har en mängd olika cykel- och vandringsleder. Det finns färjor i hamnen som kan leverera var som helst i sjön. Staden har ett välutvecklat system av vattentaxi som tar dig vart som helst på kortast möjliga tid.

Området har även väl utvecklade turistområden. Vem som helst kan också utöva vatten- eller bergssporter, dykning och skärmflygning.
Förutom sportunderhållning i provinsen kan du koppla av och kultur. Du kan till exempel alltid besöka Naturhistoriska museet, liksom det närliggande planetarium. Den färgglada och förtjusande byn Varenna är definitivt värd ett besök. Tro mig, det är värt det.
I provinsen kan du besöka ett stort antal historiska monument, varav den viktigaste är den romanska kyrkan St. Nicholas, byggd på 1700-talet, och gå längs de gamla broarna. Den äldsta är Visconti-bron, som går tillbaka till 1300-talet.