Fastigheter i San Lorenzo al Mare

San Lorenzo al Mare är en populär turistkommunstad i regionen Ligurien, Italien. Skyddshelgon för denna plats är San Lorenzo. Befolkningen i denna stad är lite över 1000 människor, men det finns ändå absolut allt du behöver för en bekväm vistelse.

San Lorenzo al Mare grundades under andra hälften av 1100 -talet. Enligt gammal tradition stannade Maria Magdalena på dessa platser på väg från det heliga landet till Marsilia. Därefter byggdes ett tempel här, namngivet till hennes ära. Kyrkan Santa Maria Maddalena är fortfarande aktiv idag, och om du befinner dig i denna stad måste du helt enkelt besöka det gamla templet. Högtiden Maria Magdalena firas här den 22 juli. Och den 10 augusti firar San Lorenzo al Mare stadens dag och skyddshelgonet San Lorenzo.

Dessa dagar hålls här bullriga och glada helgdagar, som Italien är känt för. San Lorenzo al Mare är en sann oas av lugn och ro, känd för sina lyxiga stränder. Stränderna har moderna basket- och volleybollplaner, dykcenter och tennisbanor. Det finns mysiga restauranger och kaféer där du kan smaka lokala gastronomiska mästerverk. I hjärtat av denna lilla stad ligger hamnen Marina San Lorenzo. Mer än 300 båtar och skärare i storlek från 6 till 20 meter kan förankras i hamnen samtidigt. Vem som helst kan hyra en av båtarna och åka på en spännande sjöresa längs kusten eller till och med åka till franska Korsika.

Den gamla stadskärnan kommer inte att lämna likgiltiga även erfarna turister som har besökt många exotiska platser på planeten. Här sammanflätas antik historia och modernitet överraskande, vilket ger en extraordinär smak i vardagen. Dessutom är turister väldigt förtjusta i här och de tar alltid uppriktigt och med genuin glädje emot gäster. Idag är fastigheter i San Lorenzo al Mare i stadig efterfrågan bland köpare. Detta är inte förvånande, eftersom det milda klimatet och den utvecklade infrastrukturen gör denna stad idealisk för boende. Staden utvecklas gradvis och blir mer och mer bekväm.

Genom att köpa i SAN LORENZO AL MARE REAL ESTATE gör du rätt val och gör en lönsam investering. Separat är det värt att notera de ganska demokratiska boendekostnaderna och extremt gynnsamma levnadsvillkoren.