Fastigheter i Rieti

Fastighet till salu: hus, lägenhet, villa i provinsen Rieti, regionen Lazio Italien

Rieti är en provins i Italien som är en del av regionen Lazio. Italiens geografiska centrum ligger på provinsens territorium. Rieti ligger i den nordöstra delen av regionen, där det finns bergskedjor som sträcker sig längre in i Tiberdalen.

Större delen av landskapet är täckt av täta täta skogar, som likt en blommig trädfilt täcker Rieti. I sådana skogar kan du hitta bokar, kastanjer, mörkgröna granar och almar, cedrar och vilda orkidéer. Det finns flera kärr i provinsen, vilket också är typiskt för den norra delen av Apenninerna.
Huvudstaden i provinsen Rieti är staden med samma namn, där det varje år hålls internationella friidrottstävlingar på Raul Guidobaldi-stadion.

I staden bör du definitivt besöka kyrkan Sant'Agostino, som byggdes på 1200-talet, samt inspektera den del av den medeltida stadsmuren som har bevarats sedan medeltiden. Det finns många kyrkor i staden, var och en av dem trivs med sin design och inredning.

Kolla också in kyrkan Sant'Agostino, med dess strama exteriör, marmorportaler och gotiska rosettfönster. Det finns också en underbar bild av Madonnan, liksom St Nicholas och Augustine.