Fastigheter i Rimini

Fastigheter till salu: hus, villor, lägenheter i Rimini, regionen Emilia-Romagna.

Rimini är en provins i Italien som ligger i regionen Emilia-Romagna. Provinsens huvudstad är Rimini. Den södra gränsen är med Republiken San Marino.
Provinsen är en av de mest populära semesterdestinationerna i Adriatiska havet, den består av femton kilometer vackra sandstränder och innehåller ett stort utbud av shoppingcenter och butiker som är mycket efterfrågade bland turister från hela världen.

Det finns många historiska och kulturella monument på provinsens territorium. En av dem är Augustus Triumfbåge, som byggdes 27 f.Kr. och sedan restaurerades på 1700-talet. Detta är en av de äldsta romerska bågarna som har överlevt till denna dag. Inte mindre intressant är Tiberiusbron, som började resas under kejsar Augustus och stod färdig under Tiberius år 21 e.Kr. NS.

Också värt ett besök är slottet Sismondo, som byggdes i renässansstil. Turister erbjuds utflykter både inne i slottet och i dess omgivningar.
Ett måste att se är Place Cavour, som inrymmer sådana byggnader som kommunen, borgmästarpalatset, statyn av Paul den femte och Gali-teatern, skapad i nyklassicistisk stil.