Fastighet i Teramo

Fastighet till salu: hus, villor, lägenheter i Teramo, provinsen Abruzzo

Teramo-provinsen ligger vid Adriatiska havets stränder. Liksom i de flesta av de västra provinserna i Italien kännetecknas området av bergiga landskap och vid foten, med vackra sandstränder i öster. De största bergskedjorna är Gran Sasso och Laga. Floderna Vezzola, Vomano och Tronto rinner genom Teramo. Floden Vomano rinner ut i Campoostosjön.

Det regionala centrumet är staden Teramo, som ligger tjugo kilometer från kusten och fyrtio från bergen. Provinsen skapades av kungariket Neapel 1806.

Teramo har en välutvecklad industriindustri: byggmaterial, keramik och textil. Keramik är ett traditionellt hantverk av Castellis hantverkare. Även c = det finns en väl utvecklad fastighetsmarknad, särskilt vid kusten.

På stranden ligger de "Sju systrarna" - en sammanslutning av de största turistcentrumen där du kan ha en fantastisk tid att njuta av den storslagna naturen, samt service av hög kvalitet.

I provinsen är det värt att besöka det antika Civitell-fortet, keramikmuseet i Castelli, arkeologiska museet i Giulinova och Teramo.

I det regionala centret finns ett observatorium som har ett teleskop med en diameter på 80 centimeter, samt prestigefyllda universitet.