Italien har vackra öar

Bland dem finns Sardinien, den näst största ön i Medelhavet. Överlägsenhet i området på Sicilien.

Sardinien är ett fantastiskt land, kristallklart vatten, privata stränder och hisnande landskap med gamla rester av torn byggda under bronsåldern. Många som har besökt ön minst en gång kallar den för tystnadens ö.

Det finns laguner som bebos av rosa flamingos och vilda hästar. På ön svävar doften av medelhavsvegetation runt, ett varmt och hälsosamt klimat. Här är skönheten naturlig och nästan orörd, skapad av århundraden av natur.

Vad ska man se på Sardinien? Dessa är megaliter gjorda av grov sten, missa inte nuraghe-tornen, menhirs, heliga brunnar, jättegravar och Domus de Yanas.

Sardinien kallas ofta för en alternativ värld för sin skönhet. Ön kommer omedelbart att fängsla dig med sin charm och originalitet. Allt finns här: historia och orörd natur, ren luft och milda hav. Du kan oändligt beundra städer med gammal historia. Du kommer gärna att låta dig gå vilse i naturparker, dra dig tillbaka för att koppla av i avskilda vikar omgivna av natur. Sardinien är verkligen en idealisk värld för permanent vistelse och rekreation.

Om du har en idé att bosätta dig på ön, låt mig veta! Jag kommer att välja ett hus, villa, lägenhet åt dig på de vackraste platserna på ön.