Immigration till Italien | Köpa fastighet i Italien och få uppehållstillstånd i Italien

När du väl har köpt en fastighet i Italien står du inför ett val. Att göra eller inte göra ett uppehållstillstånd i Italien.

För det första kan du spara 7 % på skatten. Eftersom, om du begär förmåner från den italienska staten i ett notarialbrev, har du endast rätt till 2 % istället för 9 % av skatten på det totala fastighetsvärdet. Detta kallas att köpa din första bostad.

För det andra, om du har hittat pengar för att köpa fastigheter i Italien, då har du de pengar som hjälper dig att immigrera till Italien utan problem.

För det tredje drömmer alla om att korsa Europa utan visumproblem och ständiga köer. Du får bara en gång ett typ D-visum i Moskva, på Visa Center och det är allt! Sedan kommer vi att göra all förlängning åt dig i Italien.

Därför är immigration till Italien idag ett av de vanligaste alternativen. Idag vill många människor som inte har förverkligat sig i sitt hemland försöka bevisa sig själva och nå några höjder i andra länder.

Men som du förstår finns det två sätt att ta sig dit: lagligt och olagligt. Många väljer det andra alternativet, eftersom vissa är rädda för byråkrati med dokument, andra är rädda för dålig kunskap om juridiska metoder, samt en ovilja att fördjupa sig i en stor mängd information för att ta reda på mer.

Idag kan ett uppehållstillstånd i Italien (med undantag för äktenskap med en medborgare och medborgarskap efter ursprung) erhållas i följande fall:

• arbeta för uthyrning vid ingående av avtal med en lokal arbetsgivare;

• företagsinvandring, det vill säga att göra affärer i Italien;

• vald bostadsort, tillgänglig endast om du har pengar eller egen egendom.

Att köpa fastighet i Italien rekommenderas av många byråer, eftersom detta är det snabbaste, mest bekväma och pålitliga sättet att göra din vistelse i landet laglig, samt ett alternativ som gör det möjligt att undvika problem när du flyttar runt dess territorium och EU-länder . Det viktigaste är att det inte spelar någon roll vilken typ av fastighet du äger (hus, villa, lägenhet). När du gör affärer i Italien kan du få uppehållstillstånd i de fall staten är intresserad av ditt fortsatta framgångsrika arbete. Om verksamheten inte genererar inkomst kan du inte få uppehållstillstånd.

Som du förstår är hus och villor fastigheter, vilket finns i överflöd i Italien. Därför kan vi idag hjälpa dig med köp av fastighet och pappersarbete. Om du är ett fan av lyxigt boende, kommer de olika villorna i Italien inte att lämna dig oberörd.

Lyxig egendom låter dig göra ett uttalande med tillförsikt och är en bra väg att gå med tanke på det breda utbudet av olika typer av fastigheter som finns tillgängliga i Italien. Exklusiv fastighet finns även i detta land, som du också kan köpa med hjälp av vår byrå.

Vi hjälper dig att samla in hela paketet med dokument för immigration till Italien och föra hela processen för att få Permessi di soggiorno per Residenza Elettiva.

Mer information på vår hemsida om immigration till Italien www.russkaya-diaspora.com