Hur man tjänar pengar på att sälja fastigheter på Cote d'Azur i Frankrike och Italien

Alla kan inte bli fastighetsmäklare på Cote d'Azur i Frankrike, Monaco eller i Italien i Ligurien. Eftersom du behöver få en licens för att sälja fastigheter. I Italien kallas det patentino, i Frankrike heter det mandat. Det är inte längre möjligt att bli agent i Monaco, eftersom idag 120 fastighetsmäklare är registrerade i Monaco och inga fler licenser kommer att utfärdas.

"Immobiliare russo" SRL - rysk fastighetsbyrå på Cote d'Azur i Frankrike och Italien, inbjuder dig att bli vår assistent. Du behöver inte ha särskilda tillstånd och huvudvärk, allt görs av vår byrå. Du ger oss helt enkelt information om ett visst objekt och får din provision. Håller med om att det är lätt. Vi sluter ett avtalsförhållande med dig och du kommer att vara lugn när det gäller din ersättning. Vi är intresserade av alla dina förslag. Från en liten studiolägenhet i Alassio eller en villa på flera miljoner dollar på Cap Ferrat. Bankanställda, hembiträden, barnskötare, chaufförer, hemmafruar, skötare - du kan tjäna och tjäna hos oss.

Vår fastighetsbyrå hänger med i tiden och vi har redan ett stort nätverk av volontärer. Du kan ta reda på alla nyanser och detaljerad information genom att ringa vårt kontor i San Remo. Alexey Azarov, en av grundarna av företaget, kommer att genomföra alla nödvändiga förhandlingar med dig och du kommer omedelbart att kunna placera dina förslag på vår webbplats och på stora portaler i Ryssland.

Om du hörde att din granne, arbetsgivare, vän vill sälja hus, villa, lägenhet, lägenhet, mark – ring oss och tjäna pengar. Vi värdesätter vårt rykte och därför är det tryggt och fördelaktigt för alla parter att arbeta med oss.

Vi väntar på dig på vårt kontor i Sanremo!