Har du en idé om att köpa ett hus i Italien?

Om du har en idé att köpa ett hus i Italien, är det dags att göra något!

Hur händer detta? Du hade plötsligt en långvarig dröm om ett hus vid havet eller en avlägsen sommarstuga)) Efter att ha diskuterat med din familj och sedan på ett kafé med vänner som har surrat dina öron länge om hur coolt det är att bor i Italien, du konvulsivt, i princip, som alla fastighetsköpare, först öppna internet och söka, söka, söka nätter och dagar leta efter alternativ.

Ja, tidigare, för några år sedan fanns det inte så många webbplatser med försäljning / köp av fastigheter i Italien, men nu kan du helt enkelt bli förvirrad och bli förvirrad i all information, var är sanningen, där de riktiga specialisterna arbetar . Akta dig för bedragare och icke-specialister!

Mitt råd om vad du först och främst måste vara uppmärksam på byråernas webbplatser:

För det första, finns det ett verkligt kontor för ett ryskt fastighetsbolag i Italien, till exempel i Ligurien, där kontoret ligger. Du måste göra förfrågningar - kanske är de bara återförsäljare av fastigheter. Detta alternativ är definitivt inte lämpligt för dig!

Varför är det viktigt? Jag förklarar. Till exempel, om en fastighetsmäklare arbetar med oss i Ligurien, måste han veta allt om fastigheter i regionen. Eller så sitter han till exempel i Moskva och har inte sett denna villa för 5 miljoner euro, då kan det hända att du får mildt sagt felaktig information, som sedan kan bli ett stort problem. Som ett resultat har Moskva -mäklaren ingen aning om vad som är fel med objektet, han har inte tillförlitlig information: transaktionens säkerhet och garantier hotas!

Besök vår webbplats, varken laglig eller giltig fastighetsstatus. Kanske har det här huset hämningar, det är ett problem med dokument eller partitioner är inte legaliserade!)))

Jag repeterar! Byrån måste ha ett eget kontor och verkliga levande agenter i Italien, annars kan du säkert hämta ett föremål där själv och vara säker på transaktionens laglighet och säkerhet!